Asociácia prírodného turizmu na Ekotopfilme

Asociácia prírodného turizmu na Ekotopfilme

Filmový festival Ekotopfilm – Envirofilm každoročne ponúka prehliadku toho najlepšieho, čo sa v kinematografii s environmentálnou tematikou natáča. Festival si roky udržiava vysokú kvalitu a špecifickú atmosféru. Pridanou hodnotou festivalu je, že okrem filmovej tvorby vytvára priestor aj na diskusie o zaujímavých a aktuálnych témach, ktoré súvisia s ochranou prírody a tvorbou životného prostredia.

Túto festivalovú sezónu organizátori zaradili do programu diskusiu na tému prírodný turizmus a my sme tak mohli prezentovať myšlienky prírodného turizmu a diskutovať o možnostiach rozvoja prírodného turizmu na Slovensku. Asociácia prírodného turizmu v spolupráci s Aevis n.o. navštívili postupne mestá Košice, Revúcu, Prešov, Žilinu, Rimavskú Sobotu, Trebišov, Rožňavu a Zvolen.

Chceme sa poďakovať organizátorom festivalu za skvelú príležitosť prezentovať prírodný turizmus a všetkým účastníkom za podnetné diskusie.

Tešíme sa na ďalšie podujatia a stretnutia s prívržencami prírodného turizmu na Slovensku.

Fotografie z prezentácií:

Koncept prírodného turizmu v slovenských podmienkachZachovajme si Štrbské Pleso!

POVIEME VÁM VIAC

Kontakt


V prípade, že máte záujem dozvedieť sa viac a byť informovaní o našich nasledujúcich aktivitách pri rozvoji prírodného turizmu na Slovensku, nechajte nám kontaktné údaje a dáme vám vedieť.

Prírodný turizmus

Táto stránka je venovaná problematike prírodného turizmu a jeho rozvoju na Slovensku. Za projektom rozvoja prírodného turizmu stojí Nadácia Aevis. Finančnú podporu poskytli aj Úrad vlády SR, Úrad podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu, Active Citizens Fund – Slovakia a Frankfurtská zoologická spoločnosť.

Adresa:

Asociácia prírodného turizmu
Nám. SNP 13
97401 Banská Bystrica

Kontakt:

info@prirodnyturizmus.sk

Poslať správu




Informácia o spracovaní osobných údajov